FM14

Bästa lösning för Juventus!

Juventus var inte det självklara valet när jag startade detta taktik-projekt, men allt eftersom jag läste forumposter där folk eftersökte taktiker, så märkte jag att fler och fler ville ha en Juventus-taktik som överensstämde med lagets verkliga formation. Jag satte mig en stund och läste in mig på det italienska storlagets taktik, filosofi och tankar om framgången, och till slut så tog jag modet till mig att knopa ihop en taktik som jag ansåg fungerade mycket bra, och som jag själv hade haft fina framgångar med under spelets sensommar. Här har ni den nedan, håll till godo.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top