The story

The story: Vägen till Champions League, prolog

Direkt när Betan kom ut, så tänkte jag att jag skulle försöka mig på ett smått omöjligt uppdrag med FM15. Jag skulle ta Arameisk-Syrianska IF från division 2 SS till en Champions League-final. Låter helt galet jag vet. Men som om det inte var nog, så ska jag göra det på ett mycket speciellt sätt. Jag ska nämligen inte värva någon spelare utanför föreningen till a-laget. Det jag istället ska göra är följande:

1. Bara rekrytera egna produkter som sen blir navet i finalen.
2. Förbättra alla faciliteter och förutsättningar som det går.
3. Bredda min egen kunskap som tränare.

Vad som hände när orginalspelet kom ut, var att jag ändrade fokus för min videorapportering på FMSweden.se. Jag tänkte först inte ha någon sådan alls där detta år, utan helt köra denna med ASIF i textform. Men efter lite tankar och funderingar, så valde jag att lägga denna på is, och starta igång min Kickers-save, som ni också kan följa här på sidan. Videorapporteringen är det jag gillar mest, och det är något som jag inte kommer släppa helt.

Dock så kunde jag inte släppa denna idé med att ta ett div2-lag till CL final. Är det möjligt? Ja det är det, för jag har sett andra gjort denna resa på tidigare spelversioner. Klart jag kan det med. Sagt och gjort. Här är jag nu och ska ta er genom allt groll, surrande, svärande och hummande tills vi står där i CL final med en startelva som enbart är framtagna ur dem egna leden. Känns helt knasigt men jag vet att vi kan komma dit. Om det så ska ta 30 år är komma dit.

Detta får bli en liten teaser för er som vill hänga med på detta. I nästa del så ser vi över första säsongen och hur det har gått där.

Tills dess…

Micke

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top