FM15

Vart finner man dem bästa sidorna om FM15?

Frågan är lika enkel som genialisk. Frågan har kommit upp ett par gånger nu, både i twitterflödet men även som direkta meddelanden till oss. Så vi på FMSideline tänkte börja reda ut vilka internetsidor och twitterkonton som vi ser är av vikt för dig som spelar Football Manager 2015. Ingen inbördes ordning här, utan vi tar sidorna och kontona vart efter.

Sports Interactives Forum
Speltillverkarens eget forum, och kanske det största tillhållet för alla FM-spelare världen över. Det du inte finner i det här forumet är kanske inte värt att finna. Här finns allt för dig som vill diskutera och analysera fm15. Forumet är enormt stort, och man springer på storheter och legender inom spelet i nästan varje tråd.
Sports Interactives eget forum

Fmscout.com
Fmscout har också dem ett forum, men jag tror nog mest sidan har som uppgift att förse spelarna med grafik och taktik. Här kan du florera bland mängder av skins, facepacks och uppladdade taktiker som andra FM-spelare har skapat och delgett oss andra. Du kan även ladda ner databaser med fler divisioner och/eller ligor som inte finns med i orginalspelet.
www.fmscout.com

http://www.fm-base.co.uk/forum/
Precis som många andra forum så har fm-base det mest man söker efter. Här kan du både finna grafik, berättelser, förfrågningar och mycket mer. Engelskbaserad sida, vilket också medför att sidan är skriven på just engelska.
http://www.fm-base.co.uk/forum/

Sortitutsi
Ännu ett forum som förser oss spelare med ett brett spektra av downloads, grafik, databaser, spelartips och mycket mer. Dem har även en Youtubekanal som dom förser oss med användbara tips och trix.
http://www.sortitoutsi.net/forum

Flashback.org
Flashback behöver kanske ingen större presentation egentligen. Många svenskar vet vad som finns här, och hur forumet är uppbyggt. Här kan jag tycka att det samlas lite enklare frågor om spelet, och här stöter man även på spelare som inte spelat tidigare och behöver en knuff i rätt riktning.
www.flashback.org

Passion 4 FM
Här har vi ännu en sån sida man inte klarar sig utan när man håller på med Football Manager 2015. Här finner du allt från grafik, databaser, taktiker, guider, spelarrekommendationer och mycket mycket mer. Sidan har växt från en tämligen enkel sida för ett par år sen, till en av dem allra största och bästa portalerna för tilläggsinfo om spelet.
http://www.passion4fm.com/

http://www.footballmanagerstory.com/
Här har vi en ”Sports Interactive Star Affiliate”, godkänd av SI så klart, och dom har precis som många andra, många tips och råd för hur du kan göra din upplevelse ännu bättre. Dem har också en del i sitt forum där man kan lägga upp sin save-berättelse och dela med sig av till andra.
http://www.footballmanagerstory.com/

https://twitter.com/Cleon81
OM du inte redan följer honom på twitter, hans hemsida, i SI forumet och all annanstans som han skriver på så bör du göra det nu. Han är den okrönte konungen av FM spelet, och FM15 är inget undantag. Vi har ställt otalt med frågor till honom och han återkommer både snabbt och sakligt i sin svar. Det han inte vet om spelet, är nog förmodligen inte värt att veta.
https://twitter.com/Cleon81

https://twitter.com/MerryGuido
Om Cleon är nummer 1 att följa, så är den här fanatikern topp 5 utan tvekan. Han älskar att sätta en taktik UTAN anfallare. Så har du någon gång fått ihop en sådan med framgång, passa den till honom och ni är vänner för livet. Han är otroligt aktiv på twitter, och han kan ”tons of fm”. Följa in bakom hans följarskara och njut när han väl sätter igång.
https://twitter.com/MerryGuido

https://twitter.com/Shrewnaldo
Här är nummer 2 i vår heta lista över twitter-konton. Han twittrar otroligt frekvent och med ett FM-sinne som få, så bör han underhålla dig under lång tid framöver. Han, liksom oss, har han noll tolerans för att den inverterade ytterbacken inte är uppstyrd än.
https://twitter.com/Shrewnaldo

Övriga sidor att titta till om tiden faller på
https://www.youtube.com/user/WorkTheSpace
https://www.facebook.com/groups/FMCentral/

Givetvis har vi massor med att visa, likväl missat en del sidor som kan vara av vikt. Men oroa er inte för mycket över det. Vi har skapat en sida för detta där vi samlar alla länkar på en och samma plast, och ni finner den här. Denna sida kommer att fyllas på vart efter, så det kan vara värt att titta till den lite då och då för att se om det har lagts till något intressant.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top