FM-Story

NYTT KLIPP UTE Stuttgart Kickers | S05E04 | FM15

Väntan har varit lång, väntan har varit olidlig. Men nu är vi äntligen tillbaka i förarsätet med ett nytt klipp med Kickers. Många faktorer har satt käppar i hjulet för mig under gångna veckan, men är nu som sagt tillbaka. Nu ska vi ta oss ända till slutet av säsongen, och se hur det har gått för laget, tabellen och våra prospekt i U-lag och A-lag.

2 Comments

2 Comments

  1. Artur

    11 mars, 2015 at 00:24

    Grymt kul med nytt klipp och hur bra går det inte egentligen? 🙂 får alltid motivation här när jag blir lte trött på min journeyman save där jag just nu är i Letlland och Skonto

  2. FM Sideline

    11 mars, 2015 at 07:22

    Hej Artur. Vad roligt att du gillar mina klipp. Jag har superroligt när jag spelar in så. Skonto säger du. Jag hade en skitbra anfallare från Skonto för ett par spelversioner sen. Alltid sugen på att prova det laget varje år, men det blir liksom inte av. Hoppas att det går bra för dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top