FM15

The Tactician’s Handbook for FM15

Sitter du och funderar på varför din taktik inte fungerar som den var tänkt? Har du önskemål som inte uppfylls? Fyller inte mittfältet på som det var tänkt, eller spelar dina ytterbackar in indianare mitt i plan som snappas upp av motståndaranfallet?

Då kanske jag kan hjälpa dig på traven. Jag kan ibland tycka att jag vet en hel del om hur spelet fungerar och verkar. Hur saker och ting hänger ihop, och inte ihop. Men här nedan vill jag visa en artikel, skriven på engelska, som komma blåsa dig av stolen, bokstavligen.

Artikeln är skriven av The Hand of God, och den är skriven på Sports Interactives eget forum. Den tar oss igenom kapitel såsom;

1. The Role of the Manager
2. The Elements of Play
3. The Principles of Play
4. The Tactics Creator
5. Defensive Systems
6. Attacking Systems
7. Styles of Play
8. Match Strategies
9. Tactical Contingencies
10. Management Style

Denna underbara skapelse är ämnad till alla FM-spelare där ute, vare sig du är erfaren och inbiten FM-junike, eller om du precis har köpt spelet. Vare sig du har spelat 5000 timmar eller nyss installerat spelet.

Stäng av telefonen, lås dörren och ordna fram en stor kopp kaffe, för nu ska du investera ett par halvtimmar åt denna text och dina framtida nya kunskaper.

http://community.sigames.com/showthread.php/423054-Lines-and-Diamonds-The-Tactician-s-Handbook-for-Football-Manager-2015-(Updated-with-Part-4

Lycka till.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top