FM15

[UN] Oostende – E02/03 – Football Manager 2015

Välkomna till en helt ny programserie här hos oss på FMSideline. I denna serie ska vi försöka rädda kvar lag från att åka ner en division. Som namnet antyder i rubriken, UN, så ska vi alltså Undvika Nedflyttning. Vi gör helt enkelt så att vi simulerat en liga, ett land, halvvägs genom en säsong. Därefter tar vi över det lag som ligger sist i tabellen, poängvis då, och ska se till att vi klarar oss kvar.

Givetvis kan man lägga till fler aspekter att bedöma utifrån, såsom tagna poäng, placering i tabellen etc. Men det går vi igenom i var och en av dessa miniserier.

Dagens land och lag, har blivit Belgien, och laget Oostende i Jupiler Pro League. Dem ligger sist med endast 7 poäng inspelade på dem första 15 omgångarna. Vi har således 15 matcher kvar i tabellen att vända på skutan. Klarar vi av det? Det återstår att se.

Serien är i tre avsnitt, där vi i det första går igenom förutsättningarna, laget och även snuddar lite på taktik och faktan runt laget. I dom påföljande två avsnitten så ser vi över matcher och tabellplacering.

DÅ kör vi…

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top