FM15

FMSideline söker skribenter

Nu står vi inför ett nytt och oerhört spännande projekt som kommer att sparkas igång under sensommaren, om inte tidigare. Det hela hänger lite på er där ute i stugorna. Vi söker nu med ljus och lykta efter engagerade och motiverade skribenter som vill vara med som en del på detta intressanta och banbrytande segment på FM-scenen. Vi vill gärna inte berätta för mycket nu så här inledningsvis, utan vi håller det lite lockande och kryptiskt ett tag till.

Men som sagt, är du vän av ord, och gillar att skriva texter, och dessutom är en glad FM-spelare, tveka inte en sekund att höra av dig så ska vi fortsätta diskussionen därefter. Erfaren eller nybörjare, ung eller gammal spelar ingen roll här.

Vi på redaktionen hoppas att vi har väckt ett intresse i och med detta, och ser fram emot er kontakta med gott mod och tillförsikt.

Ni kan nå oss på info@fmsideline.se eller på något annat sätt via vår kontaktsida.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top