FM-Story

Vi öppnar upp för en Inter-story här på Fmsideline

Hej mina kära läsare. Jag har länge funderat på att ha en FM-story igång på engelska. Orsakerna är många, och inte något som vi kommer beröra nämnvärt just nu i detta skede. Jag har väntat in rätt tidpunkt för detta projekt, som nu är i sjösatt och är igång ”as we speak”. Hela den storyn kommer att vara helt ägnad åt en klubb som ligger min svåger mycket varmt om hjärtat, en förening som jag själv tycker är högintressant, och laget som är i fokus är som rubriken antyder, FC Internazionale, Serie A, Italien. Vi kommer försöka ta klubben tillbaka till sin storhetstid och siktet är främst ligan, men även Champions League spelet och den inhemska cupen om möjlighet ges. Klubben är idag föråldrad, man har lånat in en handfull spelare och ekonomin är inte vad den skulle kunna vara. Jag har ett berg att besegra här, men uppgiften är tillfredsställande.

Vi kommer sporadiskt eller metodiskt lägga upp inlägg här på fmsideline. Hur vi gör är inte helt klargjort än. Det får tiden utvisa. Dock kan vi vara överens om att ni finner samtliga twitteruppdateringar på detta konto. Kom ihåg nu att alla inlägg är på engelska, och jag kommer också att sköta alla förfrågningar och samtal på just engelska.

Hoppas att ni tycker om idén, upplägget och lagvalet.

2 Comments

2 Comments

 1. Andreas Svenberg

  1 maj, 2015 at 15:45

  Hej
  Riktigt roligt att du börjar en save och rapporterar på engelska. Jag har följt dig sedan starten av fm15, då hade jag ingen twitter men efter bara en liten stund skaffade jag det så jag kunde följa dina rapporteringar. Grymt bra jobbat och hoppas du får fler följare och växer i twittervärlden =D PS. jag använder inte twitter så mycket men min allra första kommentar var till din engelska save och förvärvet av din nya striker. Ha det bra och fortsätt köra på, jag kommer iallafall att följa din rapporteringar!

  Vänliga hälsningar
  Andreas Svenberg

 2. FM Sideline

  5 maj, 2015 at 08:44

  Hej Andreas, sorry för det sena svaret. Önskan om att ha ett engelsk konto har funnit länge, och jag hade gärna haft youtube klippen på engelska också, men det tar för mycket tid tyvärr. Kul att du också har trocklat dig in i twittervärlden. Du kommer ha det riktigt roligt nu när du har kommit igång.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top