FM15

Årliga ungdomsintaget?!

Det hände så sent som precis alldeles nyss. Frågan angående rubrikens innehåll. ”När inträffar ungdomsintagen för dem olika länderna?” Jag hjälpte givetvis till, men insåg att det finns fler där ute som sitter med samma fråga.

Vi vill givetvis inte vara sena med att hjälpa till när någon står inför frågeställningar som vi kan råda bot på. Vi har i samråd med vår gode vän Passion4fm.com fått lov att länka er vidare till deras sida om just det årliga ungdomsintaget, och givetvis datumen för samtliga länder i spelet.

Följ denna länk så kommer du direkt till sidan och informationen du eftersöker.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top