Taktikgenomgång

FM16 Feature: Dynamic Rivalries

För er som har lyckats undgå denna första bomb som släpptes i onsdags med vad som komma skall i och med släppet av Football Manager 2016 så kan vi hjälpa er lite på traven med denna första hint på vad som är nytt med FM16.

Miles Jacobson postade i onsdags nyheten om att dem skulle införa dolda värden på rivaliteten mellan klubbar som i och med släppet kan ändras under spelets gång, då det i dem tidigare versionerna alltid har varit ett fast värde. Han postande denna video som ni ser här nedan, och annonserade om det var 1000 personen som såg klippet och RT densamma så skulle han alltså avslöja nyheten.

Ni kan läsa den fulla artikeln via länken här nedan.

http://www.fm16info.com/2015/07/fm16-feature-dynamic-rivalries.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top