FM15

FMSideline finns även på Instagram

Givetvis är detta inget nytt påfund för oss på redaktionen med att även finnas på IG. Det har vi varit under en längre tid. Men vi vill passa på att flagga till att vi faktiskt har ett konto där som vi uppdaterar med lite smått och gott lite då och då för er som INTE visste om nyheten. Ni är självklart välkomna dit och hänga med på även den resan. Ni finner länken längst ner i denna artikel.

Vi har, precis som med twitter, en hashtag som vi vill att ni använder er av för att kunna vara en del av den skandinaviska gemenskapen även på IG, och den är således precis densamma som vi använder oss av på twitter. Taggen är #FMNordic. När ni slänger upp FM-relaterat material i era egna flöden, och vill att vi andra ska få ta del av dem bilderna, så tagga innan ni slänger upp dem så kan vi hänga på och gilla och kommentera.

Länken till vårt eget IG-konot är: https://instagram.com/fm_sideline

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top