FM15

FMSideline når 100 inlägg

FMSideline skapades i mitten på november 2014, som ett resultat av att jag ville samla alla mina tankar och funderingar på ett och samma ställe, och har fram tills i dagarna här producerat och skrivit över 100 inlägg på bloggen. Jag vill i och med det passa på att flagga till och ge alla ni där ute en del av den framgången, och den fortsatta framgången vill jag tillägga. Det är till stor del ni som gör att bloggen fortsätter att skriva och producera texter, göra genomgångar, analysera taktiker, göra fördjupningar på spelare och ledare, visa lagguider och allt annat som hör detta underbara spel till. Utan er skulle vi sitta i vår ensamhet och skriva texter som ingen läser, som ingen får ta del av och som ingen reflekterar över.

Jag tror jag talar för hela redaktionen när jag säger att jag hoppas att det blir 1000 inlägg till, att ni alla hänger med och är en liten del av den stora framgång som detta är och kommer bli. Vi är långt ifrån klara med vad vi vill göra, bygga upp och bära frukt av. Ni är en del av FMSideline.se.

Jag lyfter min hatt, bugar djupt och ler stort när jag säger ”tack ska ni ha. Igår, idag och imorgon”.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top