Dokumentär

FMSideline visar dokumentär om Citys damlag

Det är inte ofta som jag sitter och letar upp dokumentärer som ändamål. Dom brukar allt som oftast dyka upp bland dem sökresultat som man återfinner när man göra andra sökningar. Idag blev en sådan dag. Jag satt och letade lite efter taktiska upplägg och genomgångar för en handfull utvalda lag då jag i förbifarten lyckades öppna upp denna dokumentär.

2014 så startade Manchester City upp sitt damlag, med en satsning som var få förunnat. Dem handplockade spelare såsom Jill Scott, Doni Duggan, Steph Houghton, Karen Bardsley och Isobel Christaiansen för att nämna några. Denna dokumentär tar oss igenom ”THE FIRST SEASON” där vi får gå lite mer på djupet hur upplägget och framtiden ser ut. Håll till godo.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top