FM15

Glöm inte bort dem andra kontona

Hej i sommarvärmen. Vi på redaktionen vill i och med detta inlägg bara flagga på att vi har fler än FMSidelines twitterkonto som ni kan följa. Vi driver inte bara ett, inte två, utan tre konton som anbelangar just Football Manager 2015. Vi listar dem här nedan med länkar så ni lätt kan komma till var och ett av dessa tre konton.

1. Det första kontot, det som ni förmodligen redan känner till, är FMSidelines eget konto där vi skriver om det mesta som rör #FM15 och det som hör till. Vi går igenom taktiker, spelare och ledare som vi vill tipsa om. Men vi har även tävlingar och databaser som vi vill att ni inte missar på vägen.
Kontonts länk: @FM_Sideline

2. Det andra är ni också säkert förmögna med sen tidigare. Vi hade börjat spela med Arameiska-Syrianska och deras väg från division 2 ända till Champions League finalen. Dessutom ska det göras med enbart egna produkter. Men efter lite tankar och funderingar så valde vi att lyfta ut den saven till ett eget twitterkonto. Således så har ni även detta konto att hålla reda på. Följer ni inte det så klicka i ”följ”-knappen så missar ni inget. Det har varit lite sporadiskt uppdaterat på sista tiden, men det är något som vi arbetar på att ändra på.
Kontonts länk: @ASIF_FM

3. Det tredje är ett konto som även det har brutit sig ut, precis som det ovannämnda, och där följer du Inters väg genom framgångarna. Vi har tex tagit in riktigt stora namn i truppen under säsong 6. Det kommer vi rapportera om under dem närmaste dagarna här. Väl värt att nämna så har vi valt att ha det kontot helt på engelska. Orsaken till det beslutet var att vi ville se om det gick att locka till sig en bredare publik än den skandinaviska. Antalet FM-spelare som har twitterkonton igång bara i England och Turkiet är enormt stort, så vi har inte bara spelets save att se över, utan också framgången internationellt.
Kontots länk: @EzradawsonFM

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top