Databas

MAYAGUANA ISLANDS – Den riktiga utmaningen

Har du kört fast med dem vanliga savetankarna? Har du tröttnat på att ta upp ”knäckebrödhult” till Premier League? Eller kanske surnat ordentligt på att du vinner Champions League med vilket lag du än ställer upp med? Då har jag nog det du skulle kunna eftersöka. Min gode vän Bambuh har tillsammans med ett par vänner tagit fram den riktiga utmaningen, som rubriken antyder, som du inte får missa. Läs igenom texten nedan, ta hem filerna och få igång en verklig adrenalinstinn och abstinenshöjare utan dess like. Flagga gärna till hur det har gått ett par säsonger in i saven.

All info har du nedan. Text och grafik är framtagen av just Bambuh & Co.

Lycka till.


Mayaguana Islands. Ett litet litet land bestående av några ö-grupper som är placerad mellan Miami och Bahamas. Landet är mest känd för deras hamnar och deras hårt arbetande folk. Sporten i landet hade aldrig varit allt för stor. Deras inhemska liga i basketen hade aldrig nått upp till någon hög kvalité. Men 1995 så valde staten att investera pengar i en ny fotbollsliga, som skulle bestå av sex lag. Alla sex lag som valdes ut var topplag i amatörserierna runtom i landet. Tre av lagen var från huvudstaden Mayaguana, ett lag från Stafford, New Adelaide samt Guanhani. Dessa sex lagen var ”The Original 6”.

När väl intresset runt ligan började växa i landet så valde dom hade utöka antalet lag i ligan. 11 nya lag presterades år 2000 och nu hade ligan börjat ta form. Varje år fram till 2005 så dök det upp nya lag till ligasystemet. Det sista laget som klev in i ligasystemet var The National Academy. Ett lag uppsatt av staten för att hjälpa att utveckla fotbollsspelare till landet. 40 lag i tre divisioner är upplägget på ligan.

Om du är intresserad av att pröva dig på den här databasen men du vet inte vilket lag du vill starta med. Här är några tips;

MG Chiefs: Har vunnit fem ligatitlar när liganstartade, men har sen dess fallit ner och håller nu till i division 3. Dom är en av dom största klubbarna i landet, så potentialen finns att bygga ett storlag igen.

The National Academy: Kanske en av dom största utmaningarna på den här saven. Spelarna får max vara 21 år för att spela i klubben, men då har dom även maxade faciliteter. Kan du lyckas bygga ett lag med unga spelare och klättra från division 3 till högsta divisionen?

Nordhamn Mariners: En klubb med kopplingar till Skandinavien. Därav deras namn, Nordhamn Mariners.

Marblemount/Burlington Island: Ett av dom största derbyna i landet. Marblemount Island och Burlington Island spelar på en och samma ö som är delad på mitten. Dom är två av dom minsta klubbarna i högsta divisionen och ingen av dom har lyckats vinna en titel.

Roseby Knights: Dom har vunnit en ligatitel i sin historia men håller nu till i division 3. Deras arena är döpt efter deras bästa spelare någonsin, Matteo Capiano. Han är nu manager för klubben. Ska du ta över och leda Knights upp till toppen igen?

Greenborough Bulls/FC: Greenborough är en av dom minsta städerna i landet. Tar du över antingen Greenborough FC eller Bulls så kommer du att få dela arena med rivalerna. Ingen av klubbarna har lyckats ta sig ut ur division 3 i deras historia.

Guanhani Spartans: Ett lag som har varit i skuggan av deras stadsrivaler Guanhani Bears. Dom har ännu inte lyckats vinna en ligatitel, medans deras rivaler har varit ett av topplagen i landet.

MAYAGUANA ISLANDS 1.0
MAYAGUANA ISLANDS LOGOPACK

1. Ladda ner databasen.
2. Packa upp filen.
3. Placera Mayaguana Islands 1.0 i Sports Interactive – Football Manager 2015 – editor data

1. Ladda ner logopacket.
2. Packa upp logopacket.
3. Placera mappen i Sports Interactive – Football Manager 2015 – graphics – logos

Kom ihåg att klicka i ”Lägg till spelare i spelbara lag” innan ni startar saven.

MAYAGUANA ISLANDS 2.0
MAYAGUANA ISLANDS LOGOPACK

Ändringar:
– Lagt till spelare i alla lag.
– Fixat några av logosen som var lite oslipade.

1. Ladda ner databasen.
2. Packa upp filen.
3. Placera Mayaguana Islands 1.0 i Sports Interactive – Football Manager 2015 – editor data

1. Ladda ner logopacket.
2. Packa upp logopacket.
3. Placera mappen i Sports Interactive – Football Manager 2015 – graphics – logos

Kom ihåg att klicka i ”Lägg till spelare i spelbara lag” innan ni startar saven.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top