FMSideline

Nu kan du enkelt donera till FMSideline med Swish

Gillar du det du läser här på vår blogg? Vill just du vara med och bidra till bloggens fortsatta utveckling? Då tycker jag du ska fortsätta läsa.

Bloggen FMSideline.se drivs idag alena av ideella krafter som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Tack vare ert framtida stöd kan vi fortsätta ge er grymma artiklar, djuplodande analyser, intervjuer, tävlingar och längre genomgångar, för att nämna lite av vad vi göra idag på bloggen.

Vi är en förhållandevis liten blogg, så ett litet bidrag till oss ger stor effekt på resultatet. Nu är det dessutom ännu enklare att bidra, det enda du behöver göra är att välja valfritt belopp du önskar skänka och swisha pengarna via vårt swishnummer: 070-450 81 43. Tagga meddelandet med #FMNordic och ditt namn.

Pengarna som ni skänker går oavkortat till bloggen, och dess drift så klart. Du kommer igång med swish hur lätt som helst.

Gillar du som läser bloggen det du ser, och tycker du att det vi gör är meningsfullt, får du därför gärna donera en liten slant. Inget bidrag är för stort eller för litet. Alla bidrag tas tacksamt emot.

Åter igen, stort tack.

/Redaktionen

1 Comment

1 Comment

  1. Forza Rossoneri

    2 februari, 2016 at 20:00

    Går det att donera på något annat sätt gör jag det. Har försökt tidigare att skaffa swish, men inte funkat. Kan du skaffa en patreon kanske, för jag skulle gärna vilja donera 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top