Challenge

Sports Interactive skapar inspiration

Vi har sett det begynnande missnöjet. Vi har läst om dem bristande motivationen. Vi har uppmärksammats på att intresset dalat. Vi talar givetvis om att man som FM-spelare, likt du och jag själv, har börjat tröttna på det vanliga upplägget när man startar en save. Man har gjort det otalt gånger. Tagit upp ”knäckebrödhult” till Champions League final. Man har sett till att Bournemouth har gått upp till Premier League, och på en handfull år även signat dem allra bästa spelare och tagit hem guldet utan någon större ansträngning. Att med Hull vunnit allt som går att vinna utan att kontraktera en enda kvalitetsspelare till föreningen.

Man har suttit timme ut och timme in med FM15 och nött och gnuggat tills allt roligt är borta. Man går på rutin till slut. Tro mig, om du vet exakt vad jag talar om, om du är mitt uppe i det, så är du långt ifrån ensam om problemet. Vi som oberoende blogg om FM har fått höra en hel del från inbitna FM-spelare som hört av sig till oss med detta problem. Man vill få tips och nya idéer på hur man ska få spelet roligare, att kunna få en ordentlig utmaning. Så långt som vi kan så försöker vi tipsa om vägar att gå för att få tillbaka gnistan.

Vi vet att ni är fullt medvetna om att Sports Interactive, dem som knackat ihop spelet, har ett forum man kan kika i. Vi vet också att ni vet att däri, kan man finna både det ena och det andra gobitar att ta till sig och inspireras av. Så i denna artikel vill vi passa på att tipsa om dels att ni faktiskt kan vinna lite på att ta sig in där, kolla runt på vad andra FM-spelare gör, har frågor om och annat som rör spelet i övrigt. Här finner du massor med roliga, knasiga och märkliga trådar att läsa in sig på.

Men tillbaka till det artikeln inleddes med, motivationen och bristen på nytt upplägg. SI har under den del av forumet samlat en del olika utmaningar, challenges, som man kan ta till sig, försöka ge sig på och förhoppningsvis klara sig helskinnad igenom. Ni känner ju alla till Pentagon Challenge. Likaså San Marino utmaningen. Men vill man göra något utöver dessa ”vanliga utmaningar” så har vi samlat lite länkar här nedan som ni kan kika in på.

Lycka till.

SI Forum: Challenges, Sign-Ups & Experiments
10 Challenges You Should Try Out in Football Manager 2015
http://passion4fm.com/category/challenges-scenarios/

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top