FM15

Vi har nått 500 följare på twitter

Vi startade igång detta projekt under senhösten 2014 när Football Manager 2015 släpptes. Vi drog igång bloggen, den som ni läser just nu, och dessutom ett twitterkonto som vi kopplade ihop med densamma. Vi har försökt att växa organiskt hela tiden och på det stora hela så har det gått helt enligt planen. Varje månad har vi fått fler följare, både på bloggen och på twitterkontot, och vi är oerhört tacksamma för det så klart.

Nu, ett halvår senare, så har vi äntligen tickat över 500 följare på twitter, och i vår bok är det en av våra milstolpar att bocka för. Vi har väntat på denna dag tämligen länge nu. Vi tackar samtliga konton som hänger på vår resa, och framförallt alla ni som återkommer och diskuterar och surra om FM varje veckan. Ni gör ett hästjobb som vi ödmjukast tackar var och en av er för.

Nu sätter vi upp ribban mot 1000 till att börja med. Jag hoppas, att innan vi nått släppet av Football Manager 2016, så har vi nått dit. Givetvis går det inte utan er hjälp. Så vi ser gärna att ni fortsätter stötta och promota både bloggen och twitterkontot till alla era vänner och bekanta som ni vet spelar spelet, så att även dom kan komma in i värmen och bli en del av FM_scenen.

Redaktionen tackar för sig med en varm och kladdig sommarkram.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top