FM15

FMSideline har startat igång steam-grupp

Hej alla FM-vänner. Det har inkommit flertalet förfrågningar till redaktionen från FM-spelare landet över som frågar om det inte finns en chatt att tillgå för frågor och funderingar? Forum och bloggar har dom hyfsad koll på. Jag har refererat till vår Skype-grupp som inledande svar. Men det är inte allt som nyttjar Skype eller väljer bort att använda programmet. Man har efterfrågat en steam-grupp istället, på svenska. Självklart sa vi då och drog igång en pinfärsk grupp för FM-surr och allt som hör ämnet till.

Ni finner länken här nedan. Bara att klicka på länken, eller gör en sökning i steam efter Football Manager Sverige så bör ni finna åt den.

Välkomna!

http://steamcommunity.com/groups/fmsverige#

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top