Facebook

Football Manager Sverige

Under flera år så fanns det endast en aktör ute på nätet för oss svenskar vad gällde just Football Manager spelen. Det fanns bara en sida att vända sig till om man hade funderingar och frågor. Jag blev medlem där såklart, som så många andra. Sidan fyllde en funktion, en stor funktion, för mitt eget spelande. Man kunde få svar på många frågor man satt och hade i tankarna. Man kunde surra om allt och inget vad gällde FM-spelet. Man fann vänner.

Men så till slut, som ni alla vet, så skapade jag denna blogg i samma ämne, för jag ansåg mig behöva en plats som andades mina tankar och idér. Jag hade så mycket tankar och funderingar om taktik, speluppbyggnad, formationer och laguttagningar, och en hel del grejer som jag ansåg inte passade in på tidigare nämnda sidan. Saker som låg i den berömda gråzonen. Dessutom var det var mycket material som jag ville samla på ett ställe, mitt ställe, utan att det skulle ”försvinna” i mängden, som det lätt gör om man skriver på en stor portal eller forum i det här fallet.

Dock har det äntligen sprungit läck i det täta FM-nätet och vi har ännu en sida som har blommat ut och som har fått fotfäste i FM-sfären i Sverige. Jag talar givetvis om den FB-sida som jag här nedan länkar till. Dem har i skrivande stund 182 medlemmar i sin slutna grupp, och det verkar som att den växer för var dag som går. Har ni missat detta, eller helt enkelt struntat i att gå med i denna gemytliga skara av likasinnade, så tycker jag att det är hög tid att du faktiskt tar dig via bild-länken här nedan till gruppen, klickar på ”gå med” och ansluter dig du med.

Deras beskrivning lyder ”Välkomna till Football Manager Sverige där vi delar med av åsikter, svar och annat smått och gott. Var inte rädd för att ställa några som helst FM-relaterade frågor och bidra gärna till alla diskussioner som pågår i gruppen.

Bjud gärna in era FM-tokiga facebookvänner så att vi kan fortsätta växa och nå 500 medlemmar i gruppen. Ju fler desto roligare!

Så nu har jag bjudit in alla er, som faller in i ramen för FM-tokiga vänner, till denna grupp. Gör som så många andra och häng på redan idag. Jag hoppade på så sent som för någon vecka sen, och jag ser stor potential i vad som komma skall.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top