FM15

Videorapporteringen på bloggen

Ja, hur blir det med den?
Kommer den att återupptas eller har den begravts och övergetts fullkomligt?
Varför togs valet att sluta med uppdateringarna överhuvudtaget?

Jag ska givetvis försöka svara på alla era frågor i denna komprimerade text om allt och inget rörande videorapporteringen för FMSideline.

För er som sitter och har näst intill tappat hoppet om att den ska vakna till liv igen och börja förmedla ett och annat klipp i veckan, kan jag med stor glädje annonsera ut att efter den sjunde september så kommer det att börja skapas videorapporter och annat videorelaterat material igen. WOHOO! Det har varit så oerhört mycket som legat före i prioriteringen under senaste kvartalet så tyvärr så har det fått stå åt sidan. Varje gång någon har flaggat till på om Kickers har dött, så har jag svarat samma sak; Nej den kommer. Kan det bli mer luddigt?

När det gäller just Kickers, om vi nu har varit inne och tassat på ämnet, så kan jag även här säga att är det något som kommer bli ryggraden för videoklippen, så är det just Kickers saven. Den har vi varit med på under så lång tid och det är så många som verkar gilla iden, upplägget och min tradiga röst att det bara inte går att göra på något annat sätt.

Den främsta anledningen till att allt stannade av, och varit så under en längre tid, har varit två saker. Den första var nya arbetsförhållanden för min del. Det har funnits så oerhört få tider att sitta ner och mecka med detta, att jag valde att ta en paus för att backa ett steg och se över vart jag ville gå med rapporterna, bloggen etc. Den pausen blev tyvärr permanent fram tills i dagarna. Den andra anledningen var att min dotter och familj har tagit en del tid från allt skulle jag vilja säga. Och med all rätt. Familjen för mig är helig, och den går alltid först, oavsett vad det gäller. Jag tar hellre en godnattsaga med min dotter och får gosa med henne en halvtimme när man kommer hem än att sätta sig ner och börja knacka kod och text för bloggen.

Som en sista sak att nämna här, när vi ändå är inne på videorapporter och rörliga bilder, så vill jag på det bestämdaste göra klart för alla och en var där ute som följer mig och det jag gör, att Twitchen inte kommer att tas upp igen så länge jag har denna dator eller denna lilla tid som jag har just nu att avsätta för FM.

SÅ med det sagt, så har jag;
1) Flaggat på att Youtube-kanalen kommer väckas till liv igen, samt
2) Att jag näst intill håller en liten begravningcermoni för twitch-försöket.

Har ni fler frågor eller funderingar på något som jag varit otydlig med eller inte nämnt överhuvudtaget så är ni alltid välkomna att ställa dem vart jag än är på internet. Ni vet vart ni finner mig vid det här laget.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top