FM16

Nu är Nike+ tävlingen avslutad

Minns ni tävlingen som vi drog igång för en månad sen? Där vi ville att fler skulle komma upp ur stolen och röra lite på sig? ”FMSideline bjuder in till frivillig förändring” löd den rubrik som vi satte på tävlingen som startade 17 augusti. Till slut så fick vi ihop en brokig skara fantastiska personer som ville vara med och göra skillnad. Vi är i mitten på september idag, och nu har det alltså gått 30 dagar sen starten och vi har nått slutet på uppdraget. Efter någon dags granskade av resultatet så har således en vinnare korats.

Vinnaren av tävlingen och äran, och således också ett exemplar av Football Manager 2016 som kommer ut i mitten på november är vår gode vän och FM-spelaren Mattias Karlgren. Stort grattis till dig Mattias säger vi på redaktionen. Du har spelet i din brevlåda i sinom tid.

Vi vill samtidigt passa på att tacka dem övriga deltagarna i tävlingen med ett stort grattis, och hoppas att ni ställer upp även nästa gång. Var väldigt roligt att så pass många ville vara med och engagera sig trots lite oviss start från vår sida.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top