Attribut

Player Attributes Explained

Jag har ofta stött på personer, både på svenska och utländska forum, som ställer frågan vad attributen för varje egenskap betyder egentligen. Vad menas med tex acceleration? Vad innefattar just den egenskapen? Jag vet att min gode vän Passion4FM har gjort en finfin sådan genomgång på deras sida, så jag kommer passa er vidare till den sidan i slutet på denna artikel. Hoppas att detta kommer hjälpa er där ute i stugorna som sitter och har sina tankar och funderingar om vad var och ett av dessa attribut betyder.

One of the most basic parts of Football Manager is the player attributes, which ranges from 1 to 20, where 20 could be described as excellent. In Football Manager the player attributes and staff attributes are split. While staff attributes are specific for managers, coaches, scouts and other backroom staff, and has two certain attributes categories, the player attributes is more advanced.

A player has three different attributes categories attached to his player profile. The Football Manager attributes categories are; technical player attributes, mental player attributes and physical player attributes, in addition to specific goalkeeper attributes (which is covered in an additional guide).

The Football Manager player attributes are highly attached to the player role duties and basically distinguish one player role from another, according to the different requirements of their tactical priority.

By providing the explanation of each Football Manager player attributes we aim to make it easier for you to understand the different player attribute combinations which may separate a decent player from an average one. This knowledge will also make it easier to analyze player performance within your match tactic through different scenarios and situations.

As you will see, the level of attributes influence on player performance throughout the game in all sorts of situations; from set-pieces to movements, through interactions with fellow teammates in defensive and attacking situations, ball control and last but not least to each players individual tactical intelligent. In other words, will the level of player attributes influence on how good or bad a player will behave in certain match situations.

Resten av artikeln finner ni via denna länk som tar er till Passion4FMs egen sida för just Football Manager.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top