FMSideline

Står utan en ordentlig dator

Vi har redan annonserat ut att så är fallet på twitter, men det kanske är god idé att även här påvisa orsaken till att det går lite i stå just nu med bloggen. Som sagt, så har jag redan flaggat på att datorn som jag arbetar på och med har kastat in handduken för sista gången. Nog har man fått gett den lite kärlek emellanåt tidigare för att den ska fungera på bästa sätt, men det är nog bara att inse att tiden har hunnit ikapp min kära vän och dator.

Med ett antal år på nacken så tackade den för sig i söndags och loggade ut för sista gången. Jag försökte med diverse trix, men inget hjälpte. ”Inte undra på att du inte kunde köra twitch ordentligt”. Nej så klart är det så. Med gamla och livströtta medarbetare så går det föga framåt.

Jag sitter i detta nu och scoutar fram dem bästa ersättaren för ändamålet. Ni som själva har gjort den redan vet också att man inte förhastar sig i detta utan tar sig tid och en ordentlig funderare innan man slår till.

Så tills dess, så får ni all min information via twitter eller Facebook (som bilden antyder) som enda kanaler. Jag lovar att det kommer till en lösning inom snart framtid, men om det är imorgon eller på tisdag nästa vecka vet jag inte än.

Håll till godo

Mikael Skogman

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top