Bloggar

En av dem allra största inom FM driver blogg

En av dom allra största inom Football Manager scenen går under pseudonymen Cleon och har en högaktig status inom denna community. Hans texter är ren magi, och är av allra högsta kvalitet. Han har en förmåga att kunna bryta ner en taktik eller tanke, i små beståndsdelar och analysera dem alla till ytterligheter, men på ett mänskligt sätt så att vi läsare inte känner oss oförstående. Han är även en frekvent skribent på Sports Interactives Forum där han både postar eget material, likt det han har på sin egen blogg, men även hjälper andra utövare som har stött på problem, behöver hjälp eller bara undrar något litet. För er som minns Clear Cut Chances så var det han, tillsammans med en handfull andra mycket duktiga FM-spelare som drog igång det projektet. Tyvärr så finns inte den publikationen kvar i drift pga av ett antal tråkiga orsaker. Men om jag får hans godkännande kanske vi kan lägga upp dem nummer som dem faktiskt hann publicera innan nedläggningen.

Han driver idag bloggen Si Sports Centre som är, precis som denna blogg, ett sätt att kanalisera dem tankar och idéer man sitter inne på så att man kan dela sin kunskap till den stora massan. Nu i senaste alstret så gick han igenom hur man på bästa sätt ska tänka när det gäller kontringsspelet i Football Manager, ”The art of counter attacking football”. En mycket intressant läsning. Utöver det så kör han vidare på sin Santos-save som han gjort ett par spelversioner innan likaså, där han går igenom allt från ungdomsutvecklingen, till den faktiska karriären i det brasilianska seriesystemet.

Han är även aktiv på twitter under namnet Cleon81 och här har snart nått 86.500 tweets med sitt konto och har snart 4000 följare. En herre med hög frekvens och god kunskap i spelet i övrigt.

Om ni inte följer honom på twitter, så tycker vi att ni bör klicka i följ-knappen på hans sida så att ni inte missar något utav hans alster, både på twitter och på bloggen. Han postar dagligen och har en mycket ödmjuk framtoning i sitt sätt att skriva. Har ni inte heller besökt hans blogg, så är det hög tid att ni gör så nu. Där finner ni allt från rollgenomgångar, saverapporter, taktiksurr och mycket mycket mer.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top