Databas

Parma lever i alla högsta grad på Football Manager

Sitter du, precis som vi, och funderar på en save med den anrika klubben Parma FC så kan vi hjälpa dig på traven. I verkligheten så försattes klubben i konkurs den 19 mars 2015. Men nu har du alltså chansen att fortsätta eran med den så populära fotbollsföreningen.

Våra vänner Football Manager Central har sammanställt en databas med bland annat Serie D i Italienska ligan. Ni finner den, och ett par databaser till via länken här nedan. Ni har instruktioner och all annan information längst ner på den sidan. Ha i åtanke att allt står på engelska.

Lycka till.

http://www.footballmanagercentral.com/2015/11/fm16-european-lower-league-databases.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top