FM16

Riktiga namn fixen för Football Manager 2016

På grund av licenser så har vissa turneringar och lag inte sina riktiga namn när man installerar Football Manager 2016. För att ta ett par exempel på hur det kan se ut, så har det tyska landslaget har inte några korrekta namn på sina spelare. Premier League heter Premier Division och flera lag i Bundesliga har felaktiga namn. Det mest utmärkande exemplet är nog Schalke 04 som heter Gelsenkirchen. Ännu en förinställning som kan reta gallfeber på en är Porto och Benficas lagnamn.

Men allt detta kan vi nu råda bot på genom att du laddar ner och installerar FM16 Real Name Fix. Efter att du laddat ner filen och installerat fixen så behöver du starta om spelet för att ändringarna ska gå i kraft.

Filen är framtagen av våra FM-vänner http://www.footballmanagerstory.com/ och du kan läsa ännu mer om detta på deras hemsida.

LADDA NER FILEN HÄR >> FM_2016_Real_Names

Hur du installerar fixen på ditt spel:
1. Leta upp steam>steamapps>common>Football Manager 2016>data>db>1600>inc och ta bort ”all” foldern (Gör en backup på mappen för säkerhetsskull om det är så att du vill ha orginalet kvar). Gör nu samma sak med ”all” mappen i steam>steamapps>common>Football Manager 2016>data>db>1601>inc.

2. Ladda ner filen, packa upp den i steam>steamapps>common>Football Manager 2016>data>db>1600>lnc och givetvis också i steam>steamapps>common>Football Manager 2016>data>db>1601>lnc.
3. Så var det klart. Starta om spelet och njuta av ännu en justering som gör spelet ännu bättre och roligare.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top