Challenge

The Golden Journeyman Challenge

Här vill vi ge er två tips på saker som kan vara nyttiga för er alla någon gång i framtiden, eller redan idag. Jag låter det vara osagt och går direkt på mina två tips.

1. Har ni inte hört talas om, eller sett Paul ”in action” så tycker jag att du ska se detta klipp, och många fler som han gjort under FM16s korta tid. Han är ”en gammal räv” i gamet och har varit med och gjort Youtube-klipp i överflöd. Så bokmarkera honom och häng med på hans resa redan idag.

2. Ni som sitter och letar Challenges för Football Manager, oavsett spelversion, så har ni ännu en här att begrunda. Han har redan gjort avsnitt 2 som ligger uppe på hans kanal om det är så att ni faktiskt vill lyssna på även det avsnittet. Men annars är det nog bara att hänga på tåget och se om detta skulle kunna vara något för just dig.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top