Estudiantes

Careermode | S01E02 | FM16

Då var vi äntligen ikapp med det andra klippet i vår karriärs-save som vi startar i Argentina, och med Estudiantes. Har ni missat det första inledande klippet så

Då var vi äntligen ikapp med det andra klippet i vår karriärs-save som vi startar i Argentina, och med Estudiantes. Har ni missat det första inledande klippet så tycker jag att ni ska in och kika på det så ni får den bästa förutsättningen att hänga med i mina yviga och svävande utläggningar och luddiga kommentarer. Trots lite sjukdom som har smugits sig på under julen, så kör vi ändå en kvart så att vi verkligen har fått denna boll i rullning. Hoppas att ni haft en fin jul och en god fortsättning på dem sista dagarna för 2015.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top