Challenge

FM16: Ännu ett challenges-pack har tagits fram

Whatculture har tagit fram 10, enligt dom själva, oerhört svåra utmaningar för dig att anta. Efter att du vunnit Champions League med Bolton så kan man tycka att all FM-glädje har urvattnats och man kan lägga spelet åt sidan. Men dom menar att så länge du inte har vunnit allt i alla ligor med det sämst rankade laget, så har du hur mycket som helst framför dig.

Är du ute efter en utmaning redan nu på spelåret, så har du här 10 stycken blandade varianter att ta dig an som FM coach och unikum i branschen. En brokig blandning av individuella lag, transfer restriktioner och till slut en landslagsutmaning. Lägg allt annat åt sidan och ta dig an någon av dessa och återvinn glädjen till spelet.

Vi på redaktionen kommer att se över utmaning nummer 9, där vi ska ta oss an Frosinone i Serie A.

Du finner alla tio utmaningar via denna länk. Football Manager 2016: 10 Incredibly Difficult Challenges You Need To Try

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top