Databas

FM16 Megapack 80 Leagues

Ibland stöter man på någon person som har spelat med Japan på Football Manager. Första tanken är givetvis att ”Japan är ju inte med som valbart land när man startar en save”. Det är alldeles riktigt. Japan finns inte med att välja bland dom åtta asiatiska länderna. Men hur gör man då för att spela med tex Japan om man så önskar?

Ja, svaret är enkelt. Man blir tvungen att ta hem en databas som innehåller just Japan i det här fallet. Nu kan vi presentera en sådan databas för er. Det är Claassen från FMScout som har, precis som för FM13-FM15, tagit fram ett megapack med nya länder och divisioner för oss FM-kräsna att sätta tänderna i. Tänk att få spela med lag från Haiti, El Salvador, Jordanien, Uzbekistan eller varför inte Yemen. Nu kan man inte säga att man snöar in sig på dem ”vanliga” länderna längre.

Vi ska inte gå in för djupt i hur det är upplagt och strukturerat, men för att nämna lite om vad databasen innehåller, så kan vi säga att Afrika har 14 nya uppdateringar, Asien 17 med bland annat just Japans 4 divisioner, Europa 18 st och Nordamerika 12 st etc etc. Ni finner alla nya länder i grafiken här nedan.

Låter det här lockande? Kan ni tänka er att gå utanför boxen för en stund och hänföra er till alla dom små, pyttesmå, nationerna som man knappt visste fanns? Vi har blivit sålda här på redaktionen iallafall. Då till det praktiska. All information, beskrivning och annat smått och gott i detta ämne, och givetvis länken för att ladda hem databasen, finner ni om ni klickar på länken här nedan som tar er direkt till artikeln.

http://www.fmscout.com/a-fm16-leagues-megapack-by-claassen.html

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top