FM16

God Jul och Gott nytt år önskar vi på FMSideline redaktionen

Vi på redaktionen vill härmed passa på att önska alla nya såväl som gamla läsare en god jul och ett riktigt gott nytt år. Ni är stor del i att vi fortsätter att producera

Vi på redaktionen vill härmed passa på att önska alla nya såväl som gamla läsare en god jul och ett riktigt gott nytt år. Ni är stor del i att vi fortsätter att producera artiklar och genomgångar som vi gör, för att tillgodose allas önskningar och förfrågningar. Vi vill även vara en del i det stora arbete att bredda kunskapen och intresset för Football Manager spelet, oavsett version. Att ni läser det vi skriver och ställer era frågor och kommenterar vårt jobb gör att vi kommer hänga i länge länge framöver.

Vi på redaktionen tar ett litet break nu här mellan julafton och nyårsafton, för att sen, när 2016 kickar igång, vara med och skriva historia ånyo. Vill ni hänga med på den resan, så kan vi inte annat göra än att tipsa om webbadressen och twitterkontot så att ni inte missar något.

God Jul och Gott Nytt År!!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top