FM16

LISTA: 10 YT-kanaler som du måste följa

Rubriken med modifikation. Såklart är det inte ett måste att du varken gillar eller följer dessa tio kanaler nedan som vi rekommenderar. Men om det är så att du gillar

Rubriken med modifikation. Såklart är det inte ett måste att du varken gillar eller följer dessa tio kanaler nedan som vi rekommenderar. Men om det är så att du gillar Youtube, du älskar spela Football Manager 2016 och har inget emot att sitta ett par timmar framför burken och kombinera dem två, så menar vi att här har du ett par högintressanta och roliga FM-spelare att lyssna på.

Listan är inte sammanställd utifrån antalet följare eller hur många likes man har fått genom åren. Det är inte heller ordnade i någon som helst rangordning, utan vi tar dom som dom kommer helt enkelt. Om det är oklart, så klickar ni bara på bilderna så tar det dig till deras respektive kanals adress.

Håll till godo…

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top