Nytt Hairpack för FM16 ute!

Vill du göra din spelupplevelse ännu bättre, ännu snyggare? Vi kan idag presentera ett nytt Hairpack till dina FM16 regens. För det kan vi tacka Emildebski85 från Sortitoutsi som har gjorde detta pack till oss. Packet innehåller över 2580 nya fräscha frisyrer som kommer höja din spelupplevelse. Frisyrerna har testats på både ljusa och mörka skin, och det har fungerat perfekt.

Hur du installerar detta:
1: Detta grafikpack ska inte läggas in i ”Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016” mappen såsom dem vanliga grafiken görs (kits, logos, facepacks etc). Istället så packar du upp hela zip-filen till följande plats på din dator: ”C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2016\data\facegen\hair”.

2: Mappen som heter ”hair” ska nu innehålla minst 6 nya mappar. Mapparna ”afro”, ”asian”, ”euro”, ”hispanic” och ”mixed_race” är standard mappar från SI, tillsammans med din nya ”Debski’s World of Hairstyles for FM16 v1.0” och eventuellt andra mappar som du har installerat tidigare.

3: Öppna upp spelet och gå till inställningar > gränssnitt och klicka på ”Rensa Cache” knappen. När du gjort det så kan du stänga spelet. Starta upp och nu bör du ha dina nya frisyrer fungerande. Filerna är kompatibla med dina tidgare sparfiler, så du behöver alltså inte starta en ny save för att det ska fungera.

Lycka till!

7 reaktioner till “Nytt Hairpack för FM16 ute!

 • 3 december, 2015 kl. 23:25
  Permalink

  Är det nån som vet om man behöver göra nåt annorlunda på mac ? för det fungerar inte alls för mig

  Svar
  • 4 december, 2015 kl. 07:07
   Permalink

   Du menar att du tagit hem packet, men efter installation så får du inte upp dem nya frisyrerna?

   Svar
   • 4 december, 2015 kl. 11:37
    Permalink

    Jag har laddat ner den och packat upp den, men hade hade inga mappar som hette data,facegen eller hair så jag skapade dem mapparna och la i den uppackade debski mappen.

    Svar
 • 4 december, 2015 kl. 00:42
  Permalink

  Jag har inga sådana mappar, är det meningen att man ska skapa dem själv då ?

  Svar
   • 4 december, 2015 kl. 11:40
    Permalink

    Det finns ingen mapp som innehåller frisyrer, vilket känns väldigt konstigt

    Svar
 • 26 januari, 2016 kl. 12:57
  Permalink

  Nice, flera mina regens såg väldigt orealistiska och konstiga ut. De hade lite hår, men nästan skalliga när de var 15-16 år

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.