FM16

Quickfix för Vitrex

WARNING!!!: Don’t update game to 16.2 if you haven’t already. All games using custom skins (all custom skins) will crash on continue. The SI boards are getting flooded with complains at the moment, so let’s hope they fix it soon.

Sådär såg meddelandet ut som jag la upp i Facebook gruppen för Football Manager 2016 Sverige som påvisar att efter 16.2 uppdateringen så crashar spelet med nedladdade skin. Nu på morgonen så har jag en lösning för det för er som använder er av Vitrex. Lösningen har du här nedan, skrivet av skinnets skapare;

…but here is a qucikfix until then, allowing you to continue playing with the skin:
Go into the following folder and delete the ”game processing panel” xml file found in both:

Vitrex16 2.0 / panels

and…

Vitre6 2.0 / panels /game

Reload skin, done and enjoy.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top