Databas

The Nike Academy FC

Vi vill dela med oss av ännu en databas till er som, precis som ”skaparen” säger, känner att det vanligaste sättet att spela Football Manager på blir långtråkigt och ”platt” efter ett tag. Dom, FMAddicts, har gjort flera andra modifierade databaser, och jobbar hårt för att ta fram det bästa och mest intressanta till oss kräsna FM-spelare. Databasen som ni ser här nedan, är skapat ut efter den akademin som Nike drog igång för ett gäng år sen.

Hela upplägget med akademin är att hitta okontrakterade spelare runt om i Europa som har potential att kunna spela sig till ett kontrakt med en klubb i ett av dem bästa fotbollsländerna. Har ni inte sett något av Nike Academy tidigare, så tycker jag att ni bör leta upp det på nätet och få en bättre bild av verksamheten.

Men nu har alltså FMAddicts tagit fram en databas till dig där du ska ta laget från League 2 till Premier League med en trupp som inte är mer än 21 år gamla.

Antar du utmaningen?

Ni finner hela artikeln och givetvis nedladdningslänken och all nödvändig information via länken här.

Lycka till!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top