FM16

Vitrex16 v2.1 **NEW** (16.2 crash fix)

Om det har undgått er, så vill jag ännu en gång trycka lite för ett skal, skin, som jag finner överlägset allt annat som finns tillgängligt just nu för Football Manager 2016

Om det har undgått er, så vill jag ännu en gång trycka lite för ett skal, skin, som jag finner överlägset allt annat som finns tillgängligt just nu för Football Manager 2016. Jag talar givetvis om Vitrex som har släppt en dubbel uppdatering kan man säga. Först är det givetvis en förbättrad version av 2.0, men även en uppdatering som gör att man kommer runt det facto att FM16 kraschar med alla nedladdade skin som situationen är just nu.

Ni finner hela skalbeskrivningen samt nedladdningslänken om du klickar på denna länk.

Håll till godo.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top