FM16

Datumen för Ungdomsintagen för FM16

För vissa är detta det hetaste och viktigaste i spelet, alla kategorier. För andra passerar det i det tysta och blir knappt märkbart. Jag talar givetvis om stunden på året då man får det årliga ungdomsintaget till sin klubb. Det är då man kan eventuellt få det lilla guldkornet som man sitter på nålar och väntar på. Ibland så skjuts endorfinet till när man ser att man fått in en 16-17 åring med PA på 5 stjärnor. Men allt som oftast så blir man alltid en ”aning besviken” oavsett grupp av potentiella a-lagsspelare.

Frågan har inkommit till redaktionen ett par gånger nu under kort tid, och vi bestämde oss för att hjälpa till med att ta fram ”regen”-datumen så att fler får reda på hur det ligger till, och när man kan förvänta sig att fylla på med potentiella unga talanger till sin förening. Vi vände oss till vår vän Passion4fm.com och frågade honom om han hade en förteckning över datumen för respektive land. Vi har i samråd fått lov att länka er vidare till deras sida om just det årliga ungdomsintaget, och givetvis datumen för samtliga länder i spelet.

Följ denna länk så kommer du direkt till sidan och informationen du eftersöker.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top