FM16

”Filmar sig själva & skickar videos”

Stjärnspelare som ringer, mailar och skickar videofilmer. Nu avslöjar Miles Jacobson, chef för datorspelet Football Manager, exakt hur besatta fotbollsprofilerna är av

Stjärnspelare som ringer, mailar och skickar videofilmer. Nu avslöjar Miles Jacobson, chef för datorspelet Football Manager, exakt hur besatta fotbollsprofilerna är av sina avatarer.

– Jag har tvingats be Harry Kane om ursäkt, säger Jacobson till The Mirror.

”Hur kan jag vara så sölig”, ”hur kan han ha ett bättre skott än mig” och ”hur kan ni påstå att jag skulle ha svårt att anpassa mig”. Det är bara några av frågorna som Miles Jacobson får från några av världens mest berömda fotbollsspelare.

”De måste kunna bevisa det”
För är det något som engagerar i den ibland tv-spelstokiga fotbollsvärlden så är det managerspelet Football Manager där alla spelare värderas för sina egenskaper både på och utanför planen.
– Vi ändrar aldrig några värden på en spelare bara för att de frågar utan de måste kunna bevisa det. Men vi har haft incidenter där spelare anordnat löptävlingar med andra spelare på träning och filmat det för att bevisa att de är snabbare än sin lagkamrat, säger spelets utvecklare Miles Jacobson till The Mirror.
Jacobson medger också att han tvingats be en spelare om ursäkt.
– Harry Kane. Vi hade honom alltid som en okej spelare men jag har personligen bett honom om ursäkt eftersom det fanns en lång period när han var utlånad till andra klubbar och vi inte trodde att han skulle nå den nivå han nu spelar på.

Vill ni läsa hela artikeln från Patrik Sjögrens artikel i aftonbladet så har ni hela texten via denna länk.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top