FM16

Nu har podcasten nått FM16 i Sverige

Vi på redaktionen hade idén under slutat av förra spelversionen, men det föll på prioriteringsfrågan olyckligtvis. Orsaken till att vi ville dra igång något sådant, var för att det inte fanns något alls att lyssna på när det gäller Football Manager i Sverige. Utomlands finns det flertalet som håller helt okej klass. En handfull som är riktigt bra. Men som sagt, vi saknar något riktigt vasst i ämnet även här i vårt avlånga land.

Men så har ett litet frö såtts, och fått gro en aning. Precis som skaparen så har detta fått ta sin tid innan det drogs igång, på både gott och ont. Oavsett tid som passerat, eller hur framtidsplanerna ser ut, så har ni alltså det första avsnittet av EspressoManage, aka Forza Rossoneri på FMSweden, och hans inledande syn på historien bakom framgången med FM och hur han ser på den ovissa framtiden.

Tack också för att jag omnämndes och önskas med i podden runt 15.47. Jag ska se vad jag kan göra 🙂

Håll till godo.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top