Facepack

Scope Faces Megapack 2016

För er som fortfarande sitter utan ett ordentligt facepack till era spelare, ELLER, ni som har tröttnat på det ni spelat med sen mitten på november. Här har vi ett facepack-tips som vi själva är lite sugna på att börja använda. För er som följt oss en tid, vet att vi har använt df11 under många år bakåt. Dags för en förändring. Detta facepack är framtaget i samarbete med just grabbarna som gjort just df11, så det kanske är därför som vi har fastnat för detta runda alternativ.

Ni har nedladdningslänken och kompletterande text via denna länk som tar er till våra vänner på fmscout.com.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top