FM16

Youtube-klanen växer och växer

Jag minns det som igår. Jag hade precis sett det mitt första Youtube-klipp med en svensk som spelade Football Manager. Det var under spelversionen 2012

Jag minns det som igår. Jag hade precis sett det mitt första Youtube-klipp med en svensk som spelade Football Manager. Det var under spelversionen 2012 skulle jag gissa, och personen bakom micken hette Nugget. För mig, så var det han alena som fick mig att vilja prova på detta ”fenomen”. Tidigare var det enbart textrapportering som var grejen. Dock tog det mig ett bra tag innan jag ”vågade” låt mig lyssnas på offentligt. Men med lite stärkt mod innanför västen och ett tämligen taffligt upplägg, så var den här Youtube-resan påbörjad. Nu var vi två som körde videorapporter…

Vi höll jämna steg och gav vår publik en rätt häftig resa inledningsvis. Jag skulle sätta min peng på att det var vi två som drog in ännu fler på Youtube-scenen som senare skulle visa sig bli en liten ansenlig skara med underhållare som gav detta underbara sätt att rapportera en chans. Men ack det som vara för evigt. Lika fort som dom kom, så försvann dom igen, och vi var åter två som stod för underhållningen. Till slut så backade även Nugget in i dimman och försvann. Jag stod själv kvar och funderade starkt på att sluta jag med. Orsaken till tanken var ogrundad. Men tack vare alla goda kommentarer och klappar på axeln så kunde jag bara inte sluta att göra det som jag gillar mest.

Min Youtube-resa startade med FM14. Versionen efter, FM15, tog över stafettpinnen, och nu är vi mitt uppe i FM16 med allt som tillkommer. Intresset för mina videorapporter bara växte och växte. Jag hade fått en trogen skara som återkom varje klipp jag lade upp. Även nu, under FM16 så fortsätter det att växa. Som av en slump så fann jag tag i dessa modiga män som själva vill göra sin egen resa på ”tuben”, och vem är jag om jag inte ”på´ar” dem jag funnit. Här nedan har vi den brokiga skaran. Håll till godo…

Nugget – [FM16-SR] En framtida storklubb i Portugal – Videorapport
Mannen, myten, legenden. Tack Nugget för att du fick mig att vilja testa detta roliga sätt att rapportera. Svinkul att du är tillbaka, och lycka till med din resa i Portugal.
https://www.youtube.com/watch?v=HTp7GEbThB0

EspressoManage – [FM16-SR] Milan – Youth at Milanello [Videorapport]
Även denna kille har några rapporter på nacken. Kul att du fortsätter och kämpa och ge oss goda stunder framför datorn.
https://www.youtube.com/watch?v=Wr7-AGID_9U

Robin Lindholm – [FM16-SR] AFC Bournemouth – The Road To Glory
Robin är en av dem nya rapporterna som jag funnit åt. Lycka till. Du har en lyssnare i mig.
https://www.youtube.com/watch?v=GbHzwX2ziCA

Tompa Svensson – Parma F.C.
Även Tompa är ett nytt ansikte på FM-scenen. Iallafall för mig. Stort lycka till även till dig. Jag hänger med på din resa.
https://www.youtube.com/watch?v=1zx8g_suG90&feature=youtu.be

Hallowed_FMS
Hallowed hade vi som gästskribent på vår blogg under FM15 där han gick igenom ett par av dem intressantaste lagen i Tyskland. Jag är inte riktigt säker på att han är med och kör även under FM16, men om han gör det, så har ni en grym kille att lyssna på.
https://www.youtube.com/channel/UCvj3FTionNoJ3g-HeCHhskQ

2 Comments

2 Comments

  1. Nugget

    19 januari, 2016 at 19:03

    Strålande! Mycket roligt att vara tillbaks, känner att jag får kämpa för att mina ”gamla” fans ska hitta tillbaks till mig men det ska säkert gå. Gäller väl att kriga på och utveckla rapporten. Ska försöka introducera något nytt, funderar på olika idéer.

  2. Forza Rossoneri

    26 januari, 2016 at 13:00

    Tack för promotion eller vad man ska säga, lär behöva det, vill gärna några subs mer. Fast visst måste förbättra och få upp avsnitt oftare

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top