FM16

FMS – Individuell träningsvy

Efter framgången med vår squadview som vi skrev om för en tid sen så har vi valt att nu gå ut med ytterligare en vy som vi använder oss av flitigt när vi spelar. Denna gång blir det en vy för den individuella träningen och hur man på ett tämligen lätt sätt kan se hur det går för samtliga i truppen och om det är något som behövs justeras eller ändras på för att bli så optimalt som möjligt.

Vad är det då vi har skapat som ni nu snart kommer att ladda hem till er dator? Klart att vi ska förklara det, kolumn för kolumn så att ni förstår till fullo vad det är ni har som grund för ert arbete med träningsutvecklingen.

1. Information spelarstatus
2. Namn
3. Ålder
4. Personlighet
5. Position (generellt)
6. Ass coachens uppfattning om denna spelares bästa taktiska roll
7. Ass coachens uppfattning om denna spelares bästa taktiska förmåga
8. Position/Roll
9. Ytterligare fokus
10. Träningsglädje
11. Ass coachens åsikt om denna spelares nuvarande förmåga
12. Ass coachens åsikt om denna spelares potentiella förmåga
13. Beslutsamhet
14. Sammanlagd träningsinsats

Självklart så ska vi hjälpa till så att ni alla kan ta del av denna view om ni så vill. Men vi ska kanske förklara en del innan ni laddar hem denna fil och finner att den inte fungerar på er skärm och skin.

Först ut så använder vi oss av Vitrex skinnet, som du kan ladda ner via denna artikel, som har en ”sidebar” som är byggd med enbart ikoner, till motsats mot orginalet som har text för länkarna. Att bara ha ikoner, gör ju att man får lite mer yta på skärmen att ha fler kolumner på. Sen sitter jag på en tämligen stor skärm, och det möjliggör också att jag kan ha fler kolumner än vanligt när jag spelar. Men jag vill inte ändra, ta bort något, eller på något annat sätt modifiera den squadview som jag använder mig av när jag spelar.

När ni har laddat ner filen, så lägger ni den under:
Sports Interactive -> Football Manager 2016 -> Views

För att få in den i ditt spel så gör du följande:
Efter att du klickat på ”importera vy” så kommer du till samtliga av dem vyer som finns sparade på din dator. Sen är det bara att klicka på den som du vill ha, i det här fallet vår, och sen klicka på ”ladda”.

Tack för att ni läser och gillar det vi gör. Har ni några funderingar, tankar eller kommentarer, något som är oklart eller verkar konstigt, så är ni givetvis välkomna att kladda ner dom här nedan, eller göra det i mitt twitterflöde.

https://twitter.com/FM_Sideline

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top