FM16

Debski’s Backgrounds for FM16

När man laddar ner ett skin idag, så följer det med ett antal bakgrundsbilder till det som man kan välja på, som bäst. Ibland kan det vara så att det bara finns en bild som man får stå ut med. Så börjar man fundera på ett alternativ som skulle passa mycket bättre. Det kan vara ett lagemblem, eller en bild på publik eller en stadion. Alla har sina preferenser för vad man anser är snyggt till sitt spel.

Nu har Emil Dembski tagit fram ett pack för dig som vill ha ett alternativt val till det du har idag. Du har länk, hela artikeln, screens och ingående information hur du laddar hem, och installerar dessa nya härliga bilder till ditt spel via denna länk.

Lycka till!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top