Analysen

FM16: 20 Outstanding Players You Must Sign For EVERY Position

Sitter du fortfarande och letar febrilt efter nya spelare till ditt lag? Har du fortfarande kollat in alla dem ”vanliga” spelarna, som har signat nya 5-årskontrakt? Sitter du och kliar dig i huvudet och inte vet vart du ska ta vägen? Då kanske vi här på FMSideline kan hjälpa dig.

whatculture.com/ har gjort läxan åt er och presenterar i denna artikel den ultimata listan på över 180 namn som du MÅSTE titta över innan du loggar ut idag. Här nedan har du ett litet smakprov på inledningen på genomgången…

Football Manager is not a game. Football Manager is a profession, a round-the-clock mission to keep your ship afloat. It’s not always easy, with Football Manager 2016 seeming like a particularly stern challenge to overcome.

Thankfully, we’re here to help. Tactics are huge, intricate details such as training regimes, rotation policies and youth development are all important, but at the end of the day, you want to fill your team with stars.

Here you can find links to 20 stars for every position, from goalkeepers to strikers, with a blend of bargains, underrated gems, big money signings and wonderkids…wonderkids…and more WONDERKIDS. Hopefully you have plenty of space in your trophy cabinet.

Click on the link below each section for complete lists of signings you need to make.

Du har hela artikeln i sin helhet om du klickar dig vidare från oss via denna länk. Lycka till!!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top