FM16

Blackburn Rovers #1 | So it begins

Det var ett tag sen jag tipsade om en youtube-serie i någon FM-form. Jag minns inte ens när det hände senast. Så med det i backspegeln, så ska jag försöka göra bot och ändring på det nu idag, och ge er ett tips som jag gissar kommer göra er både nyfikna nu innan, och glada efter ni sett det första av hans avsnitt om Blackburn Rovers resa genom det engelska seriesystemet.

Han går under pseudonymen OneTrueNerd och är hemmahörande i England om jag gjort min läxa väl. Hans första klipp på hans YT-kanal publicerades den 22 november förra året. Därefter har det hunnit blivit ytterligare 19 avsnitt, 20 totalt om hans Blackburn Rovers och deras återtåg från Championship till Premier League, som är hans mål med saven. Hans trogna skara lyssnare/tittare som har valt att klicka i knappen för prenumeration av hans kanal, har vuxit lavinartat. För ett par dagar sen så lade han upp en liten tack-video på tuben där han just tackade för sina första 1000 prenumeranter. Vi säger också grattis till bedriften och önskar dig all lycka till mot nästa 1000…och tusen…osv

Det som gjort att jag har valt att följa hans resa mer ingående, är inte så mycket laget han valt. Inte heller hans framgångar med klubben. Nej, det är väldigt mycket hans sätt att prata på, hans små egenheter och hans lite skruvade humor som gjort att jag funnit en riktigt rolig kanal att titta på när jag har tid och möjlighet. Det finns alltid något i varje avsnitt som gör att man drar på smilbanden lite extra.

Vill ni, precis som jag inte missa något av hans alster, så har ni hans twitterkanal och hans YT-kanal här nedan i direktlänkar. Glöm heller inte att prenumerera på hans YT-kanal när ni ändå är där och kikar.

https://twitter.com/OneTrueNerdUK
https://www.youtube.com/channel/UCrqSYaWPl_rPgLoTvmzCfuA/videos

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top