FMSideline

FMSideline blir uppköpt?!

FMSideline startades igång i mitten på november 2014 av Mikael, nuvarande ägare, och har växt organiskt varje månad fram tills idag. Man har tagit nödvändiga steg i rätt riktning, och man har dessutom skyndat långsamt för att inte få växtvärk under resans gång. Bloggen har alltid haft en sund idé om hur man vill nå sina mål, och hur vägen dit ser ut. Nu, efter dryga 18 månader i drift, och ett par hundra artiklar i ryggen så har det äntligen lossnat ordentligt för alla inblandade parter. Till synes helt obefogat och som en blixt från klar himmel så har bloggen och dess ägare ställts inför ett tufft beslut.

Under slutet av mars månad så inleddes samtal med utomstående part om ett eventuellt uppköp av bloggen. Samtalen har gått från en inledande förfrågan om hur vi ställer oss till en försäljning, tills nu, flera samtal och mail senare, att vi faktiskt har kommit fram till en summa som båda parter är överens om. ”Vi vill inte avslöja summan än, men vi pratar om sjusiffriga belopp” säger en glad ägare när frågan dök upp.

Inget är klart än med huruvida nuvarande ägaren kommer stanna kvar och fortsätta i bloggens regi, men som projektansvarig och ledande drivkraft eller ej. Det får tiden utvisa. Hur som helst, så kommer bloggens framtid att stå inför en blomstrande sommar och fortsatt liv.

Stay tuned…

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top