Challenge

Utmaningen du måste testa på FM16!

The Sir Alex Ferguson challenge

Den här utmaningen fann jag redan för en spelversion sen, alltså under FM15 tiden. Den presenterades som en av tio utmaningar man bara skulle prova på innan man gjorde något annat. Bland dem tio fanns bland annat Pentagon utmaningen och San Marino utmaningen.

Men den här utmaningen så behöver du göra en karriärsreplika på en av dem allra största tränarna som tränat ett fotbollslag genom tiderna. Precis som Manchester United tillsatte Sir Alex Ferguson som deras nya frontfigur när klubben nästan låg sist i tabellen, så är det din uppgift att ta över ett lag som ligger i riskzonen att flyttas ner till championship.

Med detta menar vi följande; Simulera en save fram till den 6:e november, och vid den tidpunkten tar du över det lag som ligger på plats 19 i tabellen. Från där och då, så ska du göra en replika av vad Sir Alex Ferguson gjort med Manchester United. Så du behöver alltså vinna 13 Premier League titlar, 5 FA Cups titlar och 2 Champions League titlar.

Du kommer rimligtvis inte att få en ”storklubb” likt Manchester United, men det gör ju utmaningen så mycket mer intressant. Oh förresten, varför har vi valt just det datumet. Jo för att det just den 6:e november 1986 som Sir Alex Ferguson tillsattes av Manchester Uniteds ledning.

Lycka till!

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top