Experimentet

What If Every Championship Team Had £1 Billion?

För er som gillar att man har ändrat och gjort om lite i spelet med hjälp av Editorn, så kan vi presentera ännu ett roligt klipp i den kategorin. Det är vår vän THE FM HUB som har slagit klorna i tilläggsprogrammet och gjort en mycket intressant ändring inför starten på denna save. Han har gett samtliga lag i Championship i England 1 biljon pund från start. Alla har fått samma förutsättningar, men utgången kommer inte bli densamma dock. Vilket lag gör bäst för pengarna? Vilken klubb slarvar bort mest? Frågorna hopar sig och intresset växer för varje sekund.

Låter detta som något som ni skulle gilla, så har han gjort fler sådana liknande experiment med Editorn, så bara in och kika och avnjut första avsnittet i denna serie.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top