Challenge

Nordic League System FM16

Alla klubbar från dem nordiska länderna har satts samman i en tävling, fördelat på 5 ligor. Vår vän Szuki från FMScout.com har gjort ett ligasystem för för oss uppe i norden. Alla klubbar från Island, Färöarna, Finland, Sverige, Norge och Danmark i en enda stor tävling.

5 Ligor:
Nordic Supreme League,
Nordic Premier League,
Nordic Championship,
Nordic Division (2 Divisioner med 18 lag)
och the Nordic Series (6 Divisioner med 10 lag)
och 3 cuper, 1 supercup (fungerar efter säsong 1)

Har du kört fast i ditt FM-spelande, och tycker att det vanliga tugget med Bolton i CL-final säsong 3 är ut-tjatat, och har börjat se dig om efter nya roliga utmaningar? Har motivationen tagit på dig och drenerat dig på alla FM-glädje? Då gissar jag att du redan fått upp ögonen för detta. Låter det som något som just DU skulle vilja prova på, sätta tänderna i och fördjupa dig runt, så har du resterande del av artikeln, samt nedladdningslänken här.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Most Popular

To Top